به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ایندیپندنت نوشت: کارشناسان هشدار دادهاند بیش از یک میلیارد دستگاه با سیستم عامل اندروید در معرض خطر هک قرار دارند. این دستگاهها دارای نسخههای قدیمیتر سیستم عامل اندروید هستند.
بسیاری از این دستگاهها که هماکنون نیز فعال و مورد استفاده کاربران هستند، دیگر با آپدیتهای امنیتی پشتیبانی نمیشوند و وصلههای امنیتی برای برطرف کردن باگها و مشکلات دیگر را دریافت نمیکنند.
این بدان معناست که امکان دارد هکرها با انتشار وسیع باگهایی به راحتی به دستگاههای کاربران نفوذ کنند. گزارش گروهی حمایت از مشتری «?Which» نشان میدهد حدود ۴۰ درصد از کاربران اندروید از نسخههای قدیمیتر این نرمافزار استفاده میکنند. این نسخههای قدیمیتر اندروید وصلههای امنیتی گوگل را دریافت نمیکنند.
اندروید محبوبترین سیستم عامل جهانی است و «?Which» با اشاره به این نکته معتقد است احتمالا میلیونها کاربر موبایل در خطر سرقت اطلاعات و حملات سایبری قرار دارند.
طبق آمار ۲۰۱۹ گوگل، هماکنون بیش از ۲.۵ میلیارد دستگاه فعال اندروید در سراسر جهان وجود دارد، اما برای نسخههای قدیمیتر سیستم عامل موبایل (به طور کلی نسخههایی که بیش از ۲ سال از عمرشان میگذرد) آپدیتهای امنیتی ارائه نمیشود.
در این شرایط، شرکتهایی مانند گوگل کاربران را تشویق میکنند به جای آپدیت، نسخههای جدیدتر سیستم عامل را بخرند تا بتوانند دستگاههایشان را از حملههای سایبری حفظ کنند.
طبق تحقیق «?Which»، موبایلهای قدیمیتر تولیدکنندگانی از جمله موتورولا، سامسونگ، سونی و الجی دارای شکافهای امنیتی است.
همچنین در این گزارش ذکر شده است کاربرانی که از موبایلهای اندروید عرضهشده در ۲۰۱۲ میلادی یا قبل از آن استفاده میکنند باید نگران افشا شدن اطلاعاتشان باشند. علاوه بر آن، گزارش «?Which» کاربران را تشویق کرده است تا اندروید قدیمیتر از نسخه «ناگت ۷» را آپدیت کنند.
نظر شما